top of page

Super Soul (mini cursus)

Bijgewerkt op: 7 aug. 2023


Super Soul Mini Cursus


Hi Super Soul brothers and sisters,


In de afgelopen 2 weken heb ik in totaal 8 nieuwe video's geplaatst op Youtube. In de eerste 3 video's ga ik wat dieper in op verschillende thema's, zoals: zelfrealisatie, het innerlijke kompas en bewust creëren.


Naar aanleiding van deze video's ontving ik een heleboel vragen. Ik heb daarop nog eens 4 video's gemaakt om al deze vragen te kunnen beantwoorden. Dit heeft In totaal meer dan 3,5 uur aan kijkplezier opgeleverd (en hopelijk óók een aantal inzichten, want daar is het natuurlijk allemaal om te doen geweest).

Het is nu een mooie 'mini cursus' geworden en geeft je een prima inleiding om het proces van bewustwording voor jezelf duidelijk te maken en (wie weet) innerlijk aan te gaan.


Ik heb de video's in dit artikel allemaal bij elkaar geplaatst zodat je het makkelijk op één plek terug kunt vinden en de stappen chronologisch kunt doorlopen. Doe je mee?


Video 1) IntroductieVideo 2) Zelfrealisatie: Wat is dat? Hoe 'bereik' je het? En wat levert het op?Video 3) Je gevoel als innerlijk Kompas Je gevoel kán niet liegen en heeft altijd gelijk!Video 4) Je kunt niet creëren waar je niet in gelooftVideo 5) Vertrouw op je gevoelVideo 6) Kun je voorbij trauma komen? Kan je een negatieve ervaring omdraaien naar een positieve ervaring?Video 7) Over lichaamsbewustzijn, energie, geloof in beperking en gevoelsfrequenties (zoals verveling, boosheid en tevredenheid).Video 8) Eerst: verdriet, leegte en eenzaamheid. Dan: grenzen stellen, hoe doe je dat en waarom? Tot slot: hoe zit het als je 'niet gezien' wordt? Wat betekent dit?Er zullen in de toekomst nog veel meer van deze video's volgen. Abonneer je op mijn youtube kanaal om hiervan niets te hoeven missen!


Liefs Nicky

172 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page