top of page
Draaien-naar-de-bron-Boek.png

Draaien naar de Bron

Leven in Overgave

Ervaringen van ongenoegen, onvrede, gemis of gebrek ontstaan door gedachten die je gelooft en volgzaam bent. Deze gedachten hebben je ooit gediend en daarom ben je er onbewust aan gehecht geraakt. Nu frustreren ze jouw bewustwording en staan ze in de weg van jouw levensgeluk. Dat laten ze je liefdevol weten via jouw ervaring. Het is tijd om ze in het licht te zetten.

Het is aan jou om je voor elke ervaring open te stellen zodat je de boodschap ervan meekrijgt. Elke ervaring praat met je. En het verlangt van jou dat je ernaar luistert. Zodra je begint te luisteren kun je gaan leven vanuit de onbegrensde bron van liefde. Vrij om bewust te kiezen voor een leven dat in volledige overeenstemming is met jouw hartsverlangen. Nicky leert hoe je kunt gaan luisteren. In glasheldere bewoordingen die je direct kunt toepassen.

 

In plaats van je te richten op de onvrede en te willen achterhalen wat de onvrede veroorzaakt, laat ze je richten op de bron, de onbegrensde en nooit aflatende liefde die er voor je is. Stap in en word vrij! Het leven wacht met smart op jou. Je kunt meteen beginnen. 

Inkijkexemplaar

Dit boek is geschreven om alle denkbeeldige beperkingen die je (nu nog) gelooft bij je weg te nemen en je aan te moedigen om te leven vanuit overgave. Je bent vrij om het leven te leiden dat je werkelijk wil.

 

In navolging van dit boek is het programma Bewust Creëren - 'De Verbinding' ontwikkeld. Dit programma geeft je alle handvatten om de informatie die je in het boek meekrijgt praktisch uit te werken.   

 

Lees hier meer over het bijbehorende online programma Bewust Creëren - De Verbinding.

Wat lezers schrijven

Marije

Ongelooflijk dat deze diepgaande, levensechte materie in zulke simpele, heldere en liefdevolle bewoordingen geschreven kan zijn. Heerlijk om te lezen, ik moest mezelf inhouden om het niet in een keer uit te lezen 

Christina

Voor iedereen die bezig is met zelfrealisatie is dit boek een absolute must. Nicky schrijft glashelder en haar online trainingen zijn fantastisch. Waar advaita stopt gaat Nicky verder. Ze neemt je mee aan de hand van zelfonderzoek. Wil je vrij zijn van al je beperkende gedachten en leven vanuit de bron? Doe je zelf dan zeker dit boek cadeau! 

Monique

Allemachtig Nicky,

Iedere zin

Ieder woord

Wat krachtig

Dank je wel

Hans

Ik raad dit boek aan. Nicky is uitermate deskundig en zeer gemotiveerd. Voor wie bewuster wil leven en wil ontdekken wie je werkelijk bent.

Lili

Wil je weten hoe je kunt gaan handelen vanuit 100% liefde voor jezelf? Met behulp van dit boek kan dat, want wanneer je weet wat je voelt en bewust bent van je gedachten, kan je vervolgens zelf gaan kiezen en je eigen flow volgen. Vrijer en blijer!!

Brechje

Wat een prachtig boek! Het ligt inmiddels overal waar ik ben. In mijn tas, naast mijn bed, op mijn bureau.. En wat een mooie, overzichtelijke vormgeving. Fijn met veel ruimte en stukken wit. Ik merk dat ik de cursus Ontwaken *(De Verschuiving) nu steeds vaker zonder de computer doe. ik heb een deel uitgeprint en nu het boek erbij! En voor de filmpjes van de cursus ga ik steeds weer terug naar de computer. Iedere keer weer ter herinnering.. Zo fijn!!! Dank je wel. Je bent zoo helder en krachtig!

Meteen bestellen

bottom of page