Nicky spreekt en schrijft over bewustzijn.png

In mei 2005 overkwam mij een alles veranderend moment. Bewustzijn kwam binnen...met een 'boem'! Een ervaring die zowel overweldigend als glashelder was en ik wist dat ik geen andere keuze had dan me aan bewustzijn over te geven. Vanaf dat moment werd ik een doorgeefluik voor bewustzijn. 

Dit is wat bewustzijn mij leerde: Er is geen negativiteit want er is geen dualiteit. Alles is goed en kan alleen maar beter worden. Iedereen is voor het het geluk geboren, je hoeft alleen maar naar je gevoel te luisteren en je verlangens te volgen.

Ik heb een bijzonder proces doorlopen, waarin ik steeds meer bewustzijn tot mij heb kunnen nemen. Ik begrijp de boodschap van onze gevoelens en onze gedachten en weet dit op een eenvoudige manier over te dragen op anderen.

In je
zitten de antwoorden
die je zoekt

Bewustzijn communiceert met ons via onze gevoelens (én gedachten). Dat is dan ook meteen het enige wat ik nodig heb om jou zelfinzicht te kunnen geven. Wat jij voelt en denkt heb je namelijk al 'in huis'!

Ik kom hierdoor snel tot de kern en bied het je zó aan dat je er vervolgens zelf mee verder kan. Jij, jouw gevoelens en jouw gedachten zijn altijd het startpunt.

Wil je weten wat anderen over mij schrijven? Ga dan naar de testimonial pagina

In de media

Interview: met bewustzijns expert Nicky Verbeek over moeiteloos creëren

 

Nicky is er van overtuigd dat je de tools om je leven positief te beïnvloeden altijd bij je hebt, die tools zijn: je gevoel en je gedachten. In haar boek legt Nicky uit dat het leren interpreteren van die gedachten en je gevoel het enige is wat je nodig hebt om moeiteloos te creëren. De eye openers die je ervaart, tijdens het lezen van het boek, leren je meer over je eigen bewustzijn en je verlangen. Door jezelf hierin te begrijpen beweeg je voortaan door je leven in een optimale Flow en begrijp je de kracht van moeiteloos creëren.

Enfait Nicky Verbeek
Beau Monde Nicky Verbeek

Lifestyle weekend tip van de Beau Monde: "Flow!"

 

De beste versie van jezelf worden, er zijn veel boeken die beloven je daarvoor de juiste richtlijnen te geven. Bewustzijnsexpert Nicky Verbeek doet het met praktische, eenvoudige tips (waarbij geen wierook, klankschalen of ijsbaden aan te pas komen!) in haar boek Flow – Moeiteloos Creëren. Nicky is ervan overtuigd dat je je leven positief kunt beïnvloeden door twee tools die je altijd bij je hebt: je gevoel en je gedachten. Een inspirerend boek vol eyeopeners!

Interview in de Wendy

 

..."Iedereen creëert. Terwijl wij door het leven manoeuvreren, creëren we. Je hoeft niet je best te doen. Hoe meer je je best doet, hoe meer je je doel juist tegenwerkt. Op het moment dat je nog moeite doet voor het gene wat je heel graag wil, dan geloof je niet dat het gebeurt. Je kunt alleen maar creëren waar je ook echt in gelooft. Zodra je moeite doet creëer je niet wat je wil."...

Wendy Magazine Nicky Verbeek
Cursus in wonderen Nicky Verbeekng

Miracles in Contact

Fleur smelt interviewt Nicky Verbeek over haar weg naar bevrijding, de inzichten die ze van haar gids Muhja ontvangt (in de vorm van 'downloads' zoals ze dit zelf noemt), haar boek 'Je Bent Vrij, Ieder Moment Opnieuw' en de parallellen met Een Cursus in Wonderen. Nicky geeft bijeenkomsten en begeleidt mensen op hun pad naar zelfrealisatie.

Nondualiteit Nederland

Nicky Verbeek schudt jou wakker!

In totaal 4 interviews (te bekijken via Youtube) met Patrick Kicken.

Non dualiteit Nicky Verbeek_edited.jpg