top of page
Nicky Verbeek

Opgegroeid als een hypersensitief meisje met paranormale gaven heb ik mijn wereld altijd al op een compleet andere manier kunnen bekijken dan de meeste mensen om mij heen. Ik leerde al vroeg om op mijn eigen gevoelens te vertrouwen en dit creëerde een sterke verbinding met mijn innerlijke kompas. 

In mei 2005 dwong mijn leven mij om diep naar binnen te keren om de antwoorden te vinden die ik zocht. Tijdens dit innerlijke proces drong er een simpele maar ware boodschap tot mij door. Dit is die boodschap: er is geen negativiteit want er is geen dualiteit. Alles is al goed zoals het is. Een gelukkig leven ontvouwt zich wanneer je hierop durft te vertrouwen en je je eigen natuurlijke flow volgt.

 

Sindsdien heb ik een buitengewoon proces doorgemaakt, waarbij ik deze boodschap steeds opnieuw heb kunnen toepassen en integreren.​ Ik begrijp inmiddels tot diep in mijn cellen de intentie van het leven, die via ons gevoel tot ons komt en weet ik dit op een eenvoudige manier over te dragen aan anderen.

Nog meer weetjes...

Ik ben enorm ondernemend én sportief en opende op mijn 20ste mijn eerste sportschool. Later wist ik het ondernemerschap succesvol te combineren met de opvoeding van mijn kinderen, iets wat heel belangrijk voor me was. Tegenwoordig sport ik voornamelijk vanuit huis en kun je me op de fiets tegenkomen.

Ik heb een bijzondere band met woorden omdat ze gevoelens kunnen omzetten in begrijpelijke taal. Als kind creëerde ik het liefst mijn eigen woorden om mezelf uit te drukken en dit is ook weer terug te vinden in hoe ik mijn boodschap op unieke, eigen wijze via mijn boeken en cursussen met je deel.

Net zoveel als ik van woorden houd, houd ik van cijfers. Ik heb een passie voor boekhouden en heb hier op latere leeftijd mijn beroep van gemaakt. De vrijdagen houd ik vrij voor mensen die een persoonlijke sessie met mij willen inplannen. Ik raad je hierbij aan om eerst een boek van mij te lezen of een cursus te volgen, zodat je weet hoe ik werk. 

Wil je weten wat anderen over mij schrijven? Ga dan naar de testimonial pagina

In de media

Interview: met bewustzijns expert Nicky Verbeek over moeiteloos creëren

 

Nicky is er van overtuigd dat je de tools om je leven positief te beïnvloeden altijd bij je hebt, die tools zijn: je gevoel en je gedachten. In haar boek legt Nicky uit dat het leren interpreteren van die gedachten en je gevoel het enige is wat je nodig hebt om moeiteloos te creëren. De eye openers die je ervaart, tijdens het lezen van het boek, leren je meer over je eigen bewustzijn en je verlangen. Door jezelf hierin te begrijpen beweeg je voortaan door je leven in een optimale Flow en begrijp je de kracht van moeiteloos creëren.

Enfait Nicky Verbeek
Beau Monde Nicky Verbeek

Lifestyle weekend tip van de Beau Monde: "Flow!"

 

De beste versie van jezelf worden, er zijn veel boeken die beloven je daarvoor de juiste richtlijnen te geven. Bewustzijnsexpert Nicky Verbeek doet het met praktische, eenvoudige tips (waarbij geen wierook, klankschalen of ijsbaden aan te pas komen!) in haar boek Flow – Moeiteloos Creëren. Nicky is ervan overtuigd dat je je leven positief kunt beïnvloeden door twee tools die je altijd bij je hebt: je gevoel en je gedachten. Een inspirerend boek vol eyeopeners!

Interview in de Wendy

 

..."Iedereen creëert. Terwijl wij door het leven manoeuvreren, creëren we. Je hoeft niet je best te doen. Hoe meer je je best doet, hoe meer je je doel juist tegenwerkt. Op het moment dat je nog moeite doet voor het gene wat je heel graag wil, dan geloof je niet dat het gebeurt. Je kunt alleen maar creëren waar je ook echt in gelooft. Zodra je moeite doet creëer je niet wat je wil."...

Wendy Magazine Nicky Verbeek
Cursus in wonderen Nicky Verbeekng

Miracles in Contact

Fleur smelt interviewt Nicky Verbeek over haar weg naar bevrijding, de inzichten die ze van haar gids Muhja ontvangt (in de vorm van 'downloads' zoals ze dit zelf noemt), haar boek 'Je Bent Vrij, Ieder Moment Opnieuw' en de parallellen met Een Cursus in Wonderen. Nicky geeft bijeenkomsten en begeleidt mensen op hun pad naar zelfrealisatie.

Nondualiteit Nederland

Nicky Verbeek schudt jou wakker!

In totaal 4 interviews (te bekijken via Youtube) met Patrick Kicken.

Non dualiteit Nicky Verbeek_edited.jpg
bottom of page