top of page

Testimonials

Jeanne

Dag leuke lieve Nicky, 😄

 

Ik heb ontzettend veel aan je online cursus gehad. Het heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven en ben daardoor door verschillende lagen heen gegaan. Het was heel verhelderend en duidelijk.

 

Het begon al bij je boek 'je bent vrij' wat ook heel fijn en duidelijk was om te lezen. Het is allemaal heel laagdrempelig en zo verhelderend, het brengt je echt een stap verder. Ik was daar wel/ook aan toe. Bedankt daarvoor Nicky!!

 

Liefs en groetjes, Jeanne

Monique

Jouw cursus die voor mij het totale alfabet omvat, laat stap voor stap zien wie je werkelijk bent.
De constante factor waar alles in verschijnt en verdwijnt. Het weekt je los van elke identificatie tot op het bot, met geweldige tools van het werkelijk aannemen van wat er al is i.p.v. de weerstand in stand te houden.
Dit voelt als ontwaken in elk NU-moment door het lief te hebben i.p.v. blijven slapen in de weerstand.  
En zoals ik het kan beoordelen hebben hier velen met mij velen leraren bezocht, maar werkelijk zuivere, duidelijke tools aanbieden op weg 'terug' naar wie je werkelijk bent, die ken ik maar weinig. In ieder geval nu duidelijk 1, en toch dankbaar voor al die andere leraren waarin wel de waarheid werd aangeraakt in de 'mind' en mijn zoektocht verder ging voor de levende ervaring in en vanuit het hart.
Nicky, dank (baar) je wel !!!

Anne-Marie

Net klaar met je cursus ontwaken, pfffff... alsof er een orkaan langs is geweest, maar dan superpositief :-)

 

Ik ben al een aantal jaren bezig met deze materie, maar zoals jij het brengt was voor mij erg verfrissend, to the point, loepzuiver, interessant.

 

En daarbij niet lullen maar poetsen, oefeningen die mij meteen naar de kern brachten.

 

Lieve Nicky, heel erg bedankt voor je sublieme cursus!

Ellen

Wat een ongelooflijk diepgaande en intelligente cursus heb je ontwikkeld.

 

Ik ben gaan lezen, heb alles eerst doorgenomen omdat ik het geheel tot me wil nemen voordat ik in detail kan gaan. Het heeft een enorme klik en shift gegeven, een kanteling waarmee ik eindelijk grondig 'aan de gang' kon gaan en die ook daadwerkelijk veranderingen tot stand hebben gebracht. 

 

Nu, telkens als er een vraag op komt, denk ik, hoe zou Nicky hierop antwoorden. En dan komt het antwoord vaak vanzelf. Niet dat alles nu ineens van me af glijdt maar je hebt me een manier van denken, redeneren, voelen aangeleerd die me telkens terugverwijst, zelf verantwoordelijkheid onderkennen.

 

Ik heb het voorheen veel gezocht in het intellectuele deel van zelfrealisatie en luisterde daardoor waarschijnlijk veel naar mannen. Maar via jou heb ik ervaren dat het vrouwelijke aspect, het yin hierin onontbeerlijk is en het compleet maakt.

Willem

Lieve Nicky,

 

Ik wil je bedanken.

Sinds m'n twintigste, nu ruim 30 jaar terug, echt heel wat leraren, teachings en workshops aanschouwd en bestudeerd, jouw cursus springt er echter uit; puur goud!

 

Hats off to you Nicky, en dank voor je lieve support! 

 

_/|\_ & big hug

Jeannette

Hoi Nicky,

 

Reuze bedankt voor deze geweldige cursus. Bij les 28 begon het pas echt te dagen dat de dingen die ik als liefdeloos heb bestempeld (al heel lang), dat niet zijn. En dat ik van mezelf kan houden en dat ik dat altijd kan doen, ongeacht wie er tegenover mij zit of in welke situatie. Ik begin het weer te voelen! Die grote boze buitenwereld wordt wat zachter als ik dat wordt.
Ben zo blij dat ik het weer in mezelf kan voelen. Ik ga weer naar les 1.
Thank you ever so much!!!

Marga Dijs, Zwolle

Een duidelijke cursus waarin ik mij telkens weer realiseer dat alles met mijzelf te maken heeft en niets met de ander.

 

Duidelijk werd dat ik het niet van de ander moet verwachten…. Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn emoties.

 

Wat mijn energie uitzend krijg ik terug.

Barbara

Ik wil je ontzettend bedanken.

 

De titels van je cursussen 'De Verbinding' en 'De Verschuiving' doen hun naam eer aan. Want godsamme wát een verschuiving en een rollercoaster! Maar wát ben ik blij dat ik dit vol hebt aangepakt, op jou manier: vol erin en constant zelfonderzoek: 'No mercy' en geen gelul. 

 

Want wát een verbinding nu! Zeker ook na het persoonlijke gesprek wat ik met jou mocht hebben.

 

Nicky you rock!!!  Ik hoop dat heel veel mensen de weg naar jou mogen vinden, You are a blessing!

Margot

Lieve Nicky,
Mijn hart is diep geraakt. Door jouw woorden. Door het overdragen van emoties.. Door je indrukwekkende videoboodschappen. Door jouw ogen. En het voèlen van je woorden!!!
Ja, ik voel een verschuiving diep van binnen, zo pril. en prachtig.
Dank je Nicky voor je wijze lessen, voor je begeleiding op dit nieuwe pad. Woorden doen tekort. Duizend maal dank voor deze ontroerend mooie cursus!

Marie-Claire Monfils

Ik gun ieder mens deze cursus!

 

Het geeft antwoord op de hoe-vragen omtrent jezelf en het inrichten van jouw leven, zodat het precies gaat lopen en is zoals jij het (eindelijk) wilt. Een cadeau voor je leven lang!

 

De cursus zit geniaal in elkaar. Oogkleppen vallen af waardoor het ene wonder na het andere ontstaat. 

 

Geniaal is ook Nicky in het uitdragen en overbrengen van het lesmateriaal en haar kennis. Zij coacht op een liefdevolle en directe  manier, waarmee zij alle onduidelijkheden begrijpelijk maakt en is zeer betrokken. Alles is bespreekbaar, open en gedreven. Geen gezweef, wel met de nodige humor. 

 

En het is waar: deze cursus maakt dat je zelfstandig jezelf en jouw leven gelukkig kunt máken. Als jij dat wilt. Wonderbaarlijk! 

 

Dank je wel Nicky.

Marijke

Ik heb De Verbinding ervaren als zeer diepgaand, voedend en zeer helder uitgelegd.
Ook de opzet met eerst de video met uitleg, het zelfonderzoek en aansluitend de Q&A was erg prettig.
Ik heb vele non-dualiteit boeken gelezen, cursussen, enz. gedaan, maar nergens zo'n heldere uitleg (ook in begrijpelijke taal en toepassing) ervaren.
Kortom ik wens dat jouw boodschap velen mag bereiken, daar wordt de wereld mooier van!!!

Trees

Lieve Nicky, dank je wel voor De Verbinding. Het heeft me zoveel gebracht en ik heb zo genoten van je. Ik vind je zo écht.

 

Ik hing regelmatig gefascineerd voor de buis als je op dreef was, zeg maar, als één stroom van de bron. Fantastisch vond ik het. Zo prachtig, oprecht, goudeerlijk, keihard, onomwonden en diep. En zóó veel liefde. 

Ik vond het een geschenk.

Annemarie

De cursus voelde voor mij als een retraîte, waarin ik een keuze heb gemaakt om van mij zelf te zijn. Dit is tot op heden mijn dagelijkse slogan. Wat betekent dit en waar kies ik nu voor. Mijn leven, mijn sneltrein is een locomotief geworden, je weet wel, zo’n oude, al rijdend door een meanderend landschap. Ik kijk naar binnen, eerlijk, oprecht, confronterend en vervolgens naar buiten met andere ogen, nieuwsgierig, alleen genoegen nemend met mijn beste versie. Ik begin ja te zeggen, na een periode van veel nee’s. Ik vind het zalig om met de handvatten van Nicky te leven, onderweg te zijn. Mijn hart maakt elke keer een sprongetje als ik je zie, op Facebook of youtube, ben blij met al je cadeautjes. 

Els

Lieve Nicky,  heel erg bedankt. Ik heb er zóveel aan gehad. Je hebt hervoor gezorgd dat ik weer verder kon leven zonder schuld, wat een bevrijding. Ik zag het gelijk. Het persoonlijke naslagwerk kijk ik nog regelmatig in om het helemaal tot mij te nemen en in elke cel te laten vallen. Bij alle filmpjes denk ik wauw wat een verheldering en het zet onmiddellijk aan tot zelf onderzoek. Wat een goud! Hopelijk tot ziens weer. Dank je wel en heel veel liefs

Paula

Jouw rechtstreekse wijze stijl komt bij mij heel zuiver binnen. Je hebt me de inzichten gegeven die ik nodig had om er zelf wat mee te kunnen. In mijn dagelijks leven merk ik dat ik nu anders in het leven sta. Ik heb mijn overlevingsmechanismen en overtuigingen doorzien en dat heeft gemaakt dat ik ook anders denk, voel, zeg en handel.  En dat heeft weer effect op mijn werkelijkheid. Zo heeft vooral het doorzien van mijn overlevingsmechanisme om altijd mijn omgeving en alles en iedereen daarin te willen verbeteren een enorme verandering teweeg gebracht. En vooral ook dat ik daarin mijn eigen waarheid mag loslaten, want wie ben ik om alles te bekritiseren en verbeteren. Ik wens jou alle succes met jouw prachtige missie en mocht je nog een abonnementsvorm vinden voor maatwerkadvies voor oud-deelnemers dan hoor ik het graag, liefs!

Garda

WAT EEN CADEAU. Wat ben ik dankbaar dat ik jou en jouw cursus heb gevonden. ik heb mijzelf weer terug mogen vinden! Er zit een prachtige opbouw in de cursus waarin er steeds weer een deur kon open gaan en daarachter weer iets tevoorschijn mocht komen. IK BEN ER HELEMAAL VOL VAN. En ontroerd.

Ineke

Voor mij is helder geworden dat ik voorafga aan wat ik terugzie in mijn wereld. Mijn wereld is aan het veranderen, ik ben opgetogen hierover omdat ik de samenhang tussen mij en mijn wereld terugzie. Ik geloof dat ik ben begonnen bewuster te creëren en op mijn gevoel te vertrouwen. Je begeleiding vind ik eerlijk en direct, vrij, liefdevol en grappig en heeft mij in staat gesteld eerlijker directer en vrijer en liefdevoller met mijzelf om te gaan.

DANK JE WEL hiervoor, en voor je prachtige werk!

Petra

Lieve Nicky, Wat ben je duidelijk en wat ben jij goed. Door jou maak ik stappen. Wel eng maar ik zet ze en ben dankbaar. Duizend maal dank voor de eerste 3 mooie modules waarin mij al zoveel duidelijk is geworden. Je verwoordt het zo mooi en zo duidelijk. Ik verheug me op de volgende 3. Zo dankbaar dat ik deze “verbinding” bij jou mag volgen.

Ada Nuesink

Dank je wel Nicky voor het delen van dat wat jij ontvangen hebt. Daarbij heb je de kwaliteit om er die woorden aan te geven die herkenbaar zijn en binnen zijn gekomen. De modules zijn professioneel  opgezet met een diversiteit aan leerstijlen. En je benadering van ons - de deelnemers- is liefdevol, direct, confronterend, komisch, nieuwsgierig, directief. In mijn rol van trainer/coach heb ik hiervan geleerd nog meer kantvan mezelf te laten zien dan ik al deed. Als mens heb ik enorm veel geleerd en het voelt alsof dit nog een tijd door zal gaan, ik geloof deze bal blijft rollen. Ik ben je dankbaar, ik geloof in jou en dankzij jou, in mij. Heel veel liefs, Ada

Karin van Knippenberg

Jammer dat het al klaar is de tijd is snel voorbij gegaan
Ik heb steeds uitgekeken naar de lessen en enorm genoten van alle inspirerende informatie.  jouw passie heb ik als stimulerend ervaren
alle Q en A's die beschikbaar waren heb ik beluisterd vaak meerde keren er zitten zoveel herkenbare voorbeelden in, zo confronterend en leerzaam
ik wilde graag tools om mezelf beter te begrijpen en er te durven zijn
ik heb veel wrijving mogen ervaren en uitwerken maar
het heeft me  zeker sterker gemaakt en ook al weet ik dat er nog  veel werk aan de winkel is,  ben ik al blij met alle behaalde winst.
Nicky nogmaals bedankt!

Gemma ten Vergert

Lieve Nicky, Wat fijn dat ik je kan zeggen dat ik weer een blij mens ben. Ik dans, ik zing, ik lach. Er is weer flow.
Waar ik me gevangen voelde, voel ik me nu vrij. Waar ik stagneerde in mijn creativiteit, stroomt het nu. Nu veel mensen uit mijn leven verdwijnen, zijn er nieuwe ontmoetingen. Ik volg jouw wijze adviezen en het verrast me wat er gebeurt. Ik ben weer in verbinding met mezelf. Zo mooi!

Het was een mooi avontuur. In het begin waren er confrontaties en veel tranen. Langzamerhand werd het lichter, kwam er meer begrip en ik zag de magie om me heen. Wat een vreugde!! Het leek zo moeilijk en toch…..is het zo gemakkelijk.

Heel veel dank, Nicky
Lieve knuffel van Gemma

Marcel Bom

Tot het einde toe heb ik De Verbinding als een traject ervaren dat ik op het juiste moment gevolgd heb. Een jaar geleden was ik er zeker nog niet aan toe geweest, en als ik een jaar gewacht had dan had ik een jaar verspeeld.


Was het eenvoudig? Ja, de uitleg was duidelijk, niet te diepgaand, niet te oppervlakkig, precies goed.

 

Was het moeilijk? Ja, maar dat kwam voornamelijk door de mind die de regie uit handen moest geven en daar weerstand tegen bood. Nicky bood voldoende handvatten om daar mee om te gaan.

 

Was het leerzaam? Ja, meer dan dat, ik had niet verwacht dat ik ooit  zo'n wijze levensles zou mogen ontvangen.

 

Was het noodzakelijk? Ja, zo voelt het wel: als een verplichting aan het leven.

 

Nicky, k ben je zo enorm dankbaar, ik heb er gewoon geen woorden voor.

 

Tijdens de Q&A van module 6 heb je mij ongezouten laten weten hoe klunzig ik mij nog steeds gedraag. Die feedback heeft mij enorm geholpen om die laatste stap te kunnen gaan zetten en ruimte te gaan maken voor bewustzijn. En voldoende inzicht/besef om ongeloof in te gaan ruilen voor geloof. Daar ben ik nu mee bezig. En ik geloof erin. Ik geloof er werkelijk in.

 

Een heel lieve groet,
Marcel

Asha Badal

Ik heb genoten van De Verbinding. Het kwam op m'n pad en ik volgde die aanwijzing om dit traject te volgen.
Kennelijk was het voor mij nodig om de eerste 4 modules meerdere malen herhalen. En toen ging er iets om. Ik kan het niet uitleggen, maar ja, ik word ook gedaan, he ;-)
Een heerlijke rust, bevestiging en verdieping van wat ik al wist heb ik ervaren. Er waren opeens geen vragen meer.
Module 5 en 6 waren voor mij om te finetunen bleek.

Dank je wel Nicky, voor je duidelijkheid en dat je zo lekker jezelf bent. Je hebt me niet veel gehoord, maar ik heb alles gevolgd en enorm moeten lachen soms om hoe je de theorie illustreerde. Dank, dank, dank!

Monique

Dit traject heeft mijn hele leven veranderd! Ik voel dat als je er ECHT klaar voor bent de juiste leraar in je leven verschijnt. Het was bij mij zoals je zei: ik was er klaar mee en ik was er klaar voor. Ik weet nu dat ik altijd voor het Licht in mijzelf mag kiezen. Mijn reis gaat verder en jij was een fantastische leraar op mijn pad. Heel veel dank nogmaals voor je support. Nicky, je bent een kanjer!! Liefs.

Coby

De Verbinding heeft mij Thuis gebracht. En als ik mijzelf toch weer eens op een ‘verkeerde’ afslag bevind, heb ik alle tools via De Verbinding voor altijd in huis om in één moment weer terug te kunnen keren. Ik ben een dankbaar en (ge)heel(d) gelukkig: Voor AL-tijd!

Brecht Mane

Als de stijl van Nicky je aanspreekt, is de Verbinding een geweldige manier om verder te komen voor een ieder die op zoek of vastgelopen is in het leven. Een oude universele boodschap in een modern en begrijpbaar jasje. Enige voorkennis (mbt bijv. religie of yoga-mat) is niet nodig, het zweefgehalte is laag en toch is het hartstikke spiritueel. Je wordt heel praktisch op weg geholpen en het enige wat nodig is, is dat je er voor open staat. Ik ben heel dankbaar dat ik mee gedaan! heb

G.B.

De mooie en lichte toon van de cursus heeft mij geraakt. Geen veroordelingen maar LICHT op de moeite en op het gedoe. Een sfeer en een ruimte om in te kunnen vallen en om in te kunnen groeien. Nicky, dankjewel dat je met mij mee wilde lopen. Dankjewel dat je er steeds voor mij wilde zijn. De webinars, de onderzoeksmails. En altijd op de achtergrond aanwezig voor het beantwoorden van alle vragen. Dank voor je beschikbaarheid !!! Vanuit liefde, van een dankbaar mens.

P.

Hoe mooi en bevrijdend is het om niet meer afhankelijk te zijn van (de waardering van) de mensen, de wereld om mij heen! Een totale omdraaiing; niet de wereld vormt mij maar ik de wereld. Wat simpel, wat geruststellend! Af en toe ben ik de weg nog wel kwijt en verval ik nog in oude patronen van angst en onzekerheid maar gelukkig kan ik me steeds sneller de inzichten herinneren en terugkeren naar de bron. Ik wil je daarom ook langs deze weg ontzettend bedanken voor de inzichten die je gebracht hebt. Ik zal nog wel een paar keer naar je moeten luisteren om alles te laten beklijven maar ik ben op de goede weg, zoveel is zeker!

Paul

De Verbinding is voor mij -ja daar is tie dan- 'life-changing' geweest. Het fijne is dat je een heel consequente boodschap vertelt die wat mij betreft heel goed te volgen is. Het prettige is dat je het steeds in andere woorden zegt, bijvoorbeeld naar aanleiding van de vragen van mensen maar dat het steeds weer op hetzelfde neerkomt.

Hilde kristien

Nicky het was weer mindblowing Deze SuperDag. Het voelt steeds als overtreffende trap wat je brengt.
De stof steeds duidelijker , de voorbeelden zo pakkend en herkenbaar. Zo verhelderend, zo direct, zo raakend tot diep in de ziel.
Steeds weer nieuwe kwartjes die vallen. Of oude die nog niet helemaal gevallen waren. Schitterend.
Dankjewel voor deze intensieve hele rijke webinar. Voor al je energie die je erin gestoken hebt. Voor je Liefde.

Marloes 

Lieve Nicky , super bedank voor deze mooie dag , echt een kadootje, je legt het super duidelijk uit en heb zin om verder te gaan en te ontwikkelen .Ben er ook achter gekomen wat echt belangrijk is: puur, zuiverheid en eerlijkheid naar mezelf. 

Dankbaar om hier vandaag  bij mogen zijn, dankjewel voor jouw mooie gave om andere mensen inzicht te geven.

Nogmaals dank. Liefs Marloes

Sabine van de Wouw

Dankje Nicky, voor de inspiratie die ik heb gekregen. Niet meer de buitenwereld geloven maar mijn eigen verlangen/bewustzijn. Hoe waardevol! het is nog even oefenen, maar ik ga ermee aan de slag.

Ellen Janssen

Oooo lieve Nicky het is een plezier om naar die onuitputtelijke inspirerende woordenstroom van jou te luisteren en de helderheid er in te ervaren!

Op jouw vleugels van bevlogenheid mee te vliegen biedt (mij) een heel ruim perspectief waar geen ruimte is voor "ja maar"....!

Je hebt gelijk het is een BLIJE dag geworden! Heel veel dank! En tot Ziens!

Innige omhelzing van mijn, "ingekapselde" Zielenwensen die nu weer kunnen ademen en het daglicht ontvangen!

XXX voor jou!

Ellen

Annemieke Veldman

het gaf mij een heerlijk gevoel van vrijheid, omdat ik de vrijheid steeds meer in mezelf voel, zonder voorwaarden! Tot het inzicht gekomen dat er niet eerst iets hoeft te veranderen voor ik me vrij kan voelen! De vrijheid zit in mij en niet in de omstandigheden, personen of dingen die gebeuren moeten! Zo heerlijk om te ervaren! Dank voor jouw inspirerende woorden!

A.

Dank je wel, Nicky,
zo fijn om nieuwe dingen te horen, dingen opnieuw te horen en weer te finetunen. Heerlijk...
Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen: ik waardeer de eerlijke oprechtheid. Super!
Dank je wel!!

Esther

Ik voel zo nu in en na onze sessie zo'n kriebel in mijn buik, van het leven wat door mij heen stroomt, wat ik meer toelaat dan voorheen. Het leven toelaten <3 angstvrij

Wat een inspiratiebron ben je Nicky

Rija

Een prachtige cursus als begeleiding voor het leven.
Ik gun dit iedereen en denk dat dit voor ieder mens een postief effect zal hebben op hun leven.
Bij mij in ieder geval meer vertrouwen rustiger meer gevoelsmatig. 
De cursus was een fijne beleving op zich.

Het afgelopen jaar intensief met je cursus bezig geweest:
Verschillende mensen hebben tegen mij gezegd dat ze mij positief veranderd vonden.
En op een foto zag ik er veel vrouwelijker uit.

Sandra Wolters

Lieve Nicky, dankjewel voor alle inspiratie! De afgelopen maanden hebben me geleerd dat negatieve gevoelens niet negatief zijn maar me juist iets willen vertellen over mij (en niets te maken hebben met de ander). En dat verlangens er zijn om te volgen en niet zoals ik vaak heb gedacht een onrealistische droom. En zo zijn er nog veel meer inzichten die mijn leven voorgoed verandert hebben. Het zal nog even oefenen zijn om het volledig te integreren in mijn dagelijkse leven, oude gewoontes/gedachtenstromen liggen nog dagelijks op de loer. Toch voel, en weet ik, dat er (gelukkig) geen weg meer terug is. Ik ben nog dagelijks blij dat ik ruim 6 maanden geleden de stap heb gezet om aan deze cursus deel te nemen. Heel erg bedankt voor alle informatie, inzichten, support, antwoorden en gesprekken! 

Elvira Zantingh

Nicky heel erg dank voor het delen van jou kennis en kunde middels deze verbinding. Ik was huiverig om me online te verbinden aan de verbinding. Maar wat heeft het me veel inzichten gegeven, hoeveel weerstand ik in me had en mijn gedachten dat ik me altijd fijn moet voelen en hoezeer mijn gedachten over situaties mij beperkte. Ook heb ik genoten hoe duidelijk en vol verve je je kennis deelt. Heel veel dank.
Lieve groet, Elvira

Danny Prins

Wat een mooie dag! Zo heerlijk helder, en praktisch. Ik volg al jaren een bewustwordingspad, die ik heerlijk vind, en vandaag was zo lekker HELDER. Echt dank je wel Nicky, lekker om vaak en veel mee verder te gaan! Liefs!

Miranda

lieve Nicky, met een beetje weemoed ben ik bezig met de laatste module en ik had bij module 1 nooit kunnen denken dat ik nu zoveel zou weten over de ziel, bewustzijn en de grootste kracht in jezelf! Wat heb jij ons veel gegeven!

Mireille

Lieve Nicky, mijn verbinding zit erop. Ik blijf nog wel betrokken want mijn reis is pas net begonnen. Ik wil absoluut verder en meer met de materie want het is zo WAAR en MOOI. Nicky, super bedankt voor je directe, No nonsens feedback, aandacht en liefde ❤️🙏

bottom of page