top of page
Je-bent-vrij-Boek

Je bent vrij

Zelfrealisatie in de praktijk

Op het moment dat je je loskoppelt van alle gedachten over datgene wat je kunt ervaren als ‘binnen’, ‘in’ of ‘van’ jezelf, zal je tot de ontdekking komen dat er helemaal geen ‘jou’ bestaat. Alles is daarbuiten, maar dan ook echt alles. ‘Buiten’ jou bevindt zich de enige echte waarheid over jezelf. Hier is aanwezigheid, hier ben jij aanwezig, nergens anders. Losgekoppeld van de identificatie met het beperkende ‘zelfbeeld’ zal je tot de ontwakende ontdekking komen dat je volledig vrij bent. Elk moment opnieuw.

Inkijkexemplaar

"Doorbreek beperkende gedachten, open je voor je ware natuur en ontdek jouw onbegrensde vrijheid"  - Nicky

 

Met dit boek leer ik je mijn unieke methode om tot zelfinzicht te komen door middel van zelfonderzoek.

 

In navolging van dit boek is het programma Ontwaken - De innerlijke Verschuiving ontwikkeld. Dit uitgebreide online programma geeft je de handvatten om de methode die je in het boek leert in praktische oefeningen uit te werken.   

 

Lees hier meer over het bijbehorende online programma Ontwaken - De innerlijke Verschuiving

Wat lezers schrijven

Christina

Ik kan dit boek in drie woorden omschrijven: Toegankelijk, Inspirerend en praktisch toepasbaar. Jeetje Nicky, wat leer je me veel

Wilma

Dit is een boek dat mij echt inzicht geeft. Ik leer er veel van en krijg echt inzicht in hoe ik mijn eigen patronen kan doorbreken. Heel erg bedankt, Nicky!

Paul

Wat een bewustmakend boek. Wow wat een Eye-opener! Dit boek doet mijn wereld schudden op zijn grondvesten.

Fleur

​Dit is mijn persoonlijke bijbel. Elke keer wanneer ik ergens niet uitkom haal ik het erbij en volg ik de stappen die jij me in dit boek aanleert. Dankbaar!

Jorat

Is zelfrealisatie zo simpel? Ja dus! In enkele stappen schept Nicky helderheid waar er onwetendheid was en als je maar in het niet-doen blijft kom je snel in een houding van overgave. Wat een verfrissend boek!

Rianne

Zo waar en zo ongekend helder. Een baken van licht en bewustzijn voor velen. Nicky, ik wil je hartelijk bedanken voor alles wat je ons biedt. Het is zo veel, zo puur en zó waardevol.

Meteen bestellen

bottom of page