top of page

Ontwaken in Bewustzijn

De Innerlijke Verschuiving

Weet jij wie je werkelijk bent?

Als je niet weet wie je écht bent, ben je ook niet in staat om leiding aan je leven te geven. Je weet niet waar je je keuzes op kunt baseren, waardoor je steeds weer op zoek moet naar handvatten voor leiding buiten je. Je wordt afhankelijk van wat anderen weten of vinden. 

Maar hoe leef je dan het leven dat bij jou past?

 

Alleen een leven dat voortkomt vanuit jouw innerlijke leiding zal je kunnen vervullen. Omdat je daarbij onafhankelijk bent en kiest vanuit je eigen unieke weg. 

Nicky spreekt en schrijft over bewustzijn.png

Alweer meer dan 17 jaar geleden brak ik voorbij de identificatie van het 'ik' en realiseerde ik mijn vrije ware zelf. Ik ontdekte de juiste vraag. En dit was pas het begin. Wat volgde was een proces van oefenen. Steeds wéér zoeken naar de juiste vraag. Steeds weer een onbewust aspect van mijn 'ik' ontdekken en doorzien, vervolgens (durven) loslaten wie ik niet ben en mijn ware zelf vrijlaten. 

 

Door ‘trial and error’ heb ik ontdekt wat wel en wat niet werkt. En ik ben niet gestopt totdat alles, maar dan ook echt álles duidelijk was. 

 

Ik heb de juiste weg gevonden.

Je leert jezelf kennen

door zelfonderzoek

Zelfonderzoek is

jezelf de juiste vraag stellen

Bewustzijn communiceert met ons via onze gevoelens en gedachten. Als je leert hoe je je gevoelens en gedachten kunt interpreteren vind je de innerlijke leiding van bewustzijn. Hiervoor dien je de juiste vragen te stellen en de juiste 'kijk' aan te leren.

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ken de weg. Ik geef je alle informatie over wat wel en wat niet werkt, hoe je systeem in elkaar zit en hoe je ermee kunt werken. Ik leer je de juiste vragen te stellen en motiveer je om door te gaan als je diep zit. Ik zet jouw zelfonderzoek in overzichtelijke stappen voor je uit.

ontwaken-in- bewustzijn-cursus.png

Ontwaken "De Verschuiving"

✔️ Dit programma is cursus onderdeel 1 van het Super Soul Jaartraject.

✔️ Je kunt direct starten. Zodra je je aanmeldt ontvang je de inloggegevens en kun je meteen beginnen.

Bonusmateriaal

ontwaken checkout.png

Bonus 1

Zelfonderzoek Cheat Sheet

Een exclusief oefenblad met 30 verschillende zelfonderzoeken in één handig overzicht. Zo kun je gemakkelijk terugvinden welk onderzoek je het beste kunt toepassen op welke situatie.

ontwaken checkout.png

Bonus 2

Zelfonderzoek Dagboek

 

Een heel handig zelfonderzoek oefenboekje dat je helpt om overzicht te creëren in jouw unieke proces van zelfonderzoek. Dit uitgebreide boekwerk leidt je stap voor stap door je zelfonderzoek heen en je vult zelf je bevindingen in.

ontwaken checkout.png

Bonus 3

Mini workshop - webinar

 

Nog één keer álles op een rijtje in dit superlange en super informatieve webinar.

Ik doe mee!

bottom of page