top of page
Boek_ Flow Moeiteloos Creeren.png

Flow

Moeiteloos Creëren

Flow is ook beschikbaar als Ebook én luisterboek!

Is het mogelijk om de koers van je leven positief te veranderen?

Ja! Je hebt alle tools in huis om het leven te creëren dat je werkelijk wil.

Met je gevoel als innerlijke kompas en je verlangen als motivatie, kun je je gedachten sturen in de richting van je diepste drijfveren.

 

Je bewustzijn communiceert voortdurend met je en geeft aan of je in de richting van je verlangens beweegt of juist niet. Wanneer je leert hoe bewustzijn met je communiceert en je aan de leiding van bewustzijn durft over te geven, kun je niet mislukken. Je voelt je goed, je handelt in overeenstemming met je verlangens en je leven kan niet anders dan je beantwoorden met gelijke energie: je ontvangt wat je wil.

In dit boek leer je hoe je het leven kunt creëren vanuit je bron.

Wanneer je naar je gevoelens leert te luisteren en je over durft te geven aan je diepste drijfveren is het mogelijk om een leven te creëren dat zowel inspirerend als vervullend is en waarin je zelf een bron van overvloed wordt. 

Let’s Flow.

Inkijkexemplaar

Dit is wat je leert:

Je leert alles over je innerlijke kompas waardoor je je eigen gevoelens beter begrijpt.

 

Bewust kunnen kiezen betekent: levensvrijheid, je leert te ontdekken met welk gedrag je creëert wat je wil (én hoe makkelijk dit eigenlijk is!)

Je gedrag creëert het ‘ripple effect’! Je leert hoe je je gedrag kunt transformeren naar succesvolle ervaringen waardoor je zelfvertrouwen groeit.

De vier elementen van bewuste creatie: je verlangen, de beperking, de behoefte en de keuze. Je leert hoe je deze vier elementen functioneel laat samenwerken om jezelf in harmonie met je leven te brengen. 

Flow: je leert je af te stemmen op de gevoelsfrequentie van vreugde en je gedachten in lijn te brengen met je verlangen zodat je meebeweegt met het leven dat maar één wens heeft: jou vervullen!

Ingmar Fennema

Ik zou dit boek aan iedereen aanraden. Het boek heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven over wat ik aan het doen ben en waarbij ik weer verder kan in mijn persoonlijke ontwikkeling, precies op het juiste moment.

Remco

Ik heb het luisterboek aangeschaft. Het komt precies op het juiste moment, dit mag ik gaan toepassen. Ik wil ik je even zeggen dat ik je dankbaar ben.

Wilma

Flow is een boek dat je aanmoedigt om naar je leven te kijken door de ogen van bewustzijn, zodat je je eigen levensstroom moeiteloos kunt leiden naar de overvloed die er voor je is. Met praktische handvatten om je leven een geheel nieuwe vorm te geven: van kleine veranderingen naar succesvolle ervaringen en verstrekkende resultaten. 

Karin van Knippenberg

Het boek is voor mij een fantastisch boek dat uitnodigt om vaker te raadplegen. Ik heb het inmiddels al 2x gelezen. Het is ook fijn om bij uitdagingen het weer in te kijken omdat mijn ego sterk is en ik nog regelmatig in mijn oude gedragspatroon terugval. Dan heb ik het nodig om weer jouw boek in te zien en ermee aan de slag te gaan.

Het boek is goed onderverdeeld in verschillende onderdelen en aan het eind van een hoofdstuk: alles op een rijtje, maakt het voor mij overzichtelijk

Ik wil Flow!

bottom of page