top of page
IMG_8786_edited.jpg

Soms loop je in je leven vast en merk je dat je het niet alleen kunt oplossen. Dat is een goed moment om samen met mij in gesprek te gaan.

Ik luister naar de woorden die je gebruikt en het gevoel dat je daarbij ervaart. Ik geef je feedback over de onderliggende betekenis van je ervaring en geef je de richting aan die je met deze ervaring wordt aangereikt.

Wanneer kan ik een sessie inplannen?

Ik houd mijn vrijdagen vrij voor het inplannen van een afspraak.

 

Hoelang duurt een sessie?

 Een sessie duurt 1 uur en 15 minuten.

Waar vindt de sessie plaats?

De sessie vindt online plaats (via Zoom of Google Meet).

 

Wat zijn de kosten?

€129- per sessie. Je betaalt voorafgaand aan het gesprek.

Zij gingen je voor:

Kim van Dorp

Zoals Nicky zegt, wakker worden is vaak niet mooi en gaat gepaard met een (aantal) shock(s). Maar met haar als spiegel en de oh zo heldere en directe feedback is het inderdaad gelukt snel te doorzien waar ik mezelf allemaal vastzette en mijn investering daarin, zonder me een slachtoffer te voelen. Geen 'heb ik weer' meer.


Bij het terugluisteren van de sessies lig ik af en toe echt in een deuk. Dankzij de humor en uitgesprokenheid van Nicky, maar ook om mezelf te horen worstelen met het doorzien. Het is achteraf een beetje alsof je hoort dat Sinterklaas niet bestaat…eerst geloof je het niet en verzin je van alles waarom wel om vervolgens onvermijdelijk toch de illusie te doorzien. Geen weg terug!


Ik wilde de route in mezelf naar mezelf vinden, ongeacht omstandigheden en graag via de snelste weg. En precies dat heb ik gekregen. Op een manier die zowel logisch als verrassend is en met veel helderheid, enthousiasme en vastberadenheid aangeboden.
Uiteindelijk vind ik dat ik véél meer gekregen heb dan waar ik om heb gevraagd

Liesbeth

Dankjewel voor het persoonlijke traject wat ik bij je heb mogen doorlopen. Het voelde meteen vertrouwd toen ik je ontmoette en door je heldere blik kwamen we snel tot de kern van zaken. Je luistert scherp, bent heel duidelijk (genoeg over spiritualiteit, de ervaring is wat telt) en je gevoel voor humor is top!
Je hebt me geleerd anders te kijken naar jeugdervaringen, m’n gedachten over mezelf onder de loep te nemen, nieuwe besluiten te nemen en je hebt me veel nieuwe inzichten gegeven. 
Ik had veel behoefte aan herhaling van wat je me aanreikte en je was nooit te beroerd die te geven. Daardoor begon het stukje voor stukje te beklijven.
Door je betrokkenheid, energie en vastberadenheid heb ik het volste vertrouwen gekregen dat ik echt zelf aan het roer sta en dat er een andere, gelukkiger weg mogelijk is. Wat fijn dat het je passie is andere mensen te helpen
Nicky! Heel veel dank!

Paul van Nierop

Toen ik afgelopen zomer vastliep in mijn eigen overtuigingen in werk en privé en echt NIETS meer wist was er toch de heldere ingeving dat een persoonlijk traject bij Nicky mij weer in verbinding zou kunnen brengen met de bron.

 

Tijdens de online sessie is het kwartje gevallen. Heel waardevol is dat de sessies zijn opgenomen en het moment van het vallen van kwartje is vastgelegd én dus teruggekeken kan worden..

Wat ben ik blij en dankbaar dat Nicky mij zicht heeft gegeven op mijn zwaar belemmerende overtuigingen die ik in mijn realiteit als een steeds meer benauwende gevangenis heb ervaren..

Haar liefdevolle, zuivere maar voor mij ook zo nodige ‘stevige’ aanpak was sterker dan iedere belemmerende overtuiging in mij en was de sleutel naar mijn verlangen. Eenmaal echt gezien en ervaren was er geen weg meer terug en stap ik nu één stap tegelijk geleid door mijn verlangen om nu de kunstenaar in mijzelf (weer) de ruimte te geven.

 

De eerste opdracht is binnen. 

Liefs en tot later,

Paul

Vraag hier jouw sessie aan

Dank je wel voor je aanvraag

bottom of page