top of page
Boekenpakket_Nicky Verbeek

Boekenpakket 3 in 1 

✔️ Binnen 2 (werk) dagen thuis bezorgd

✔️ Geen verzendkosten

✔️ Je ontvangt Track & Trace zodat je je bestelling kunt volgen

Ik heb drie prachtige boeken geschreven, die ook nog eens perfect op elkaar aansluiten. Mijn boeken zijn geschreven om je praktisch in zelfonderzoek te begeleiden, Ik bied je alle tools aan om het zelf te ontdekken en je onbegrensde vrijheid helemaal zelf te laten ervaren. Je kán het namelijk zelf. Je hebt alles in huis om je mooiste leven zelf te laten ontvouwen.

 

In mijn boeken begeleid ik je stap voor stap naar een dieper inzicht in je eigen natuur zodat je jouw energie vrij kunt maken van voorwaarden en beperking. De weg ligt voor je open! Als je mijn 3 boeken in één keer samen bestelt krijg je bovendien een enorme korting!

Wat lezers schrijven

Christina

Ik ben helemaal lyrisch over je boeken! Wat een geschenk van Liefde aan deze wereld. Zelfonderzoek blijft natuurlijk nog steeds killing, maar de handvatten die je biedt zijn nog weer helderder en een fantastische aanvulling op jouw online materiaal.

Marian

Jouw boeken zijn altijd in mijn buurt. Ik pak ze zó vaak op dat de ezelsoren erbij hangen. Veel met pen erbij geschreven voor mijn eigen studie en ik ontdek nog steeds nieuwe inzichten. Ik ben er ontzettend blij mee!

Christel

Dankjewel voor je mooie boeken. Ik vind het geweldig, Wat een mooie dingen heb je geschreven en wat is het allemaal waar. Langzaam aan dringt de betekenis goed tot me door en begin ik het te begrijpen. Bedankt

Meteen bestellen

bottom of page