top of page
bewust-creeren-leertraject.jpg

Bewust
Creëren

De Verbinding

Jij bent de creator van jouw leven

Jij bestaat uit pure positieve energie met een onstopbare drijfveer om te manifesteren. Met alles wat je doet creëer je. Jouw leven is het rechtstreekse resultaat van jouw scheppingskracht. 

 

De vrijheid waarmee je manifesteert wordt bepaald door wat je gelooft dat er mogelijk is voor jou. Wat je gelooft staat dus aan de basis van hoe jouw leven zich kan ontvouwen.

 

Bewustzijn staat hierbij tot je dienst. Het communiceert met je of je naar je mogelijkheden toe beweegt of juist niet. 

Ervaar je beperking?

Soms stuiten we in ons leven op een probleem. We raken in conflict of lopen ergens op vast. We ervaren beperking en stromen niet meer door. Het probleem moet worden opgelost voordat we verder kunnen. 

 

Het probleem dient zich echter alleen maar aan omdat de oplossing al in ons zit. Bewustzijn maakt ons hierop alert:. We ervaren alleen beperking wanneer we zelf nog beperkend handelen in verhouding tot ons potentieel en dus onze ware mogelijkheden. Wij zijn het die de beperking leven geven.

 

Wanneer we ons hiervan bewust worden, kunnen we dit veranderen: van beperking naar overvloed!

Verbind je met Bewustzijn

De Verbinding

✔️ Dit programma bestaat uit 6 modules.

✔️ Je kunt direct starten. Zodra je je aanmeldt ontvang je de inloggegevens en kun je meteen beginnen.

✔️ Prijs: 97 euro

✔️ Toegang en duur: onbeperkt

Dit is wat je krijgt:

✔️ De cursus bestaat uit 6 modules. Elke module doorloopt een vaste route met: 1) een start video, 2) een zelfonderzoek, 3) een meditatie, 4) een zelfreflectie toets en 5) Q&A video's (in totaal 36 video's).

✔️ Je krijgt onbeperkt toegang tot de online ledenomgeving. Je kunt er dus net zolang over doen als je zelf wil.

​ 

✔️ Alle lessen worden je heel overzichtelijk aangeboden en bestaan uit lees-, luister- én kijkmateriaal (met o.a. meer dan 50 uur aan video materiaal). Bovendien krijg je van mij super handige bijlagen die je helpen om jouw zelfonderzoek overzichtelijk en praktisch te maken. 

Dit is het resultaat:

✔️ Aan het einde van deze cursus zul je terug kunnen kijken en zien hoe enorm de verandering is geweest die je hebt doorgemaakt. Je kijkt anders legen je leven aan en zal zoveel meer ontspannen zijn.

 

✔️ Je maakt keuzes die passen bij wie je bent omdat je weet wat je blij maakt.

 

✔️ Je bent een gelukkiger mens en je blaakt van het zelfvertrouwen omdat je weet dat alles altijd goed is (en alleen maar beter kan worden).

✔️ Je bent vrijer, liefdevoller en steviger verankerd in je eigen energie. Je verbinding met zowel jezelf als de ander is dan ook meer ontspannen en vervullend. 

 

✔️ Je weet hoe het leven werkt en laat je daarom niet meer afleiden door angsten, voorwaarden of geloof in beperking.

Hoe kom ik erbij?

Ik heb geen opleiding psychologie gevolgd en ook geen spirituele leerweg doorlopen.  Ik ben dus geen psycholoog, therapeut, of coach. Ik ben ook geen lichtwerker of 'guru'. Ik ben een tolk voor bewustzijn.

 

18 jaar geleden begon ik na een diep zelfonderzoek spontaan informatie te channelen. Ik krijg sindsdien via mijn gevoelens de informatie vanuit bewustzijn door en zoek hier de juiste woorden bij om dit over te kunnen dragen. Hier zijn inmiddels 3 boeken uit voortgekomen.

 

Af en toe krijg ik een nieuwe 'upload' door (en dat is altijd weer een hele happening om uit te pakken) en In de afgelopen jaren is mijn channeling daardoor steeds directer en helderder geworden. 

Op dit moment gebruik ik steeds minder woorden en komt de boodschap eigenlijk zo goed als rechtstreeks door.: direct vanuit bewustzijn - naar jou!

 

Nicky Verbeek

Nicky Verbeek

Ik doe mee!

Deze cursus is te volgen vanaf je PC, je tablet of je telefoon. 

bottom of page