top of page
boekenlegger man.jpeg Super Soul.jpeg

Super Soul

All Inclusive

Bewust Leven

Bewust Voelen

ontwaken checkout.png

Bewust Denken

workshop nicky verbeek.png

Bewust Kiezen

leiderschap-over-je-leven-innerlijke-leiding-450x450.png

Bewust Creëren

de verbinding checkout.png

Een handleiding voor het leven. De complete levenscode uiteengezet in een duidelijke route. Dit is jouw unieke zielsplan.

Een Programma dat je verandert. Je wordt geopend voor de krachten van jouw eigen bewustzijnsenergie.

 

Je bent een Super Soul. Leer stap voor stap alles wat je dient te weten om jouw Super Soul energie in gebruik te nemen en het leven te creëren dat jou vervult.

Super Soul

Super Soul

Het Super Soul Programma combineert De Verschuiving en De Verbinding. Daarbovenop krijg je exclusief toegang tot 3 super workshops (niet los te verkrijgen) als extra bonus.

Je kunt direct starten. Zodra je je aanmeldt ontvang je de inloggegevens en kun je meteen beginnen.

Prijs: 147 euro

Toegang en duur: onbeperkt

Dit is wat je krijgt:

Cursus onderdeel 1: Ontwaken De Verschuiving. Dit onderdeel bestaat uit 45 lessen, waarin je stapsgewijs je focus en beleving verschuift vanuit het beperkte ik-perspectief naar de ruime werkelijkheid van bewustzijn.

Cursus onderdeel 2: Het innerlijke Kompas. Vanuit de open blik van bewustzijn leer je we hoe je kunt focussen op wat je eigenlijk wil.

Cursus onderdeel 3: De Bevrijding. Met open vizier en onze gedachten op een rijtje kunnen we beslissingen maken in de richting van een nieuwe waarheid. We maken een 'karmische beslissing' (en misschien wel meer dan één).

Cursus onderdeel 4: Bewust Creëren De Verbinding. Vanaf nu zijn we klaar om de diepte in te gaan. Dit is het grootste onderdeel van het jaartraject. We leren alles over onze ziel-energie en hoe die onvoorwaardelijk (vóór ons) werkt. We leren onze energie te richten op een leven vanuit vreugde en vrijheid.

 

Cursus onderdeel 5: Flow (verrassings- module).

Alle lessen worden je heel overzichtelijk aangeboden en bestaan uit lees-, luister- én kijkmateriaal (met o.a. meer dan 50 uur aan video materiaal). Bovendien krijg je van mij super handige bijlagen die je helpen om jouw zelfonderzoek overzichtelijk en praktisch te maken. 

Dit is het resultaat:

Aan het einde van deze cursus zul je terug kunnen kijken en zien hoe enorm de verandering is geweest die je hebt doorgemaakt. Je kijkt anders legen je leven aan en zal zoveel meer ontspannen zijn.

 

Je maakt keuzes die passen bij wie je bent omdat je weet waar je je goed bij voelt.

 

Je bent afgestemd op je innerlijke kompas en weet precies wat je gevoel met je communiceert. 

 

Je bent je bewust van wie je werkelijk bent en welke eigenschappen je hierbij van dienst zijn (dit zijn vaak die eigenschappen die je voorheen juist afkeurde en veroordeelde).

 

Je bent vrijer, liefdevoller en steviger verankerd in je eigen energie. Je verbinding met zowel jezelf als de ander is dan ook meer ontspannen en vervullend. 

 

Je weet hoe het leven werkt en laat je daarom niet meer afleiden door angsten, voorwaarden of geloof in beperking.

Zij gingen je voor:

Anne-marie

Net klaar met de cursus, pfffff... alsof er een orkaan langs is geweest, maar dan superpositief :-)

Ik ben al een aantal jaren bezig met deze materie, maar zoals jij het brengt is voor mij erg verfrissend, to the point, loepzuiver, interessant.

 

En daarbij niet lullen maar poetsen, oefeningen die mij meteen naar de kern brachten.

 

Lieve Nicky, heel erg bedankt voor je sublieme cursus!

Ellen

Wat een ongelooflijk diepgaande en intelligente cursus heb je ontwikkeld.

 

Ik ben gaan lezen, heb alles eerst doorgenomen omdat ik het geheel tot me wil nemen voordat ik in detail kan gaan. Het heeft een enorme klik en shift gegeven, een kanteling waarmee ik eindelijk grondig 'aan de gang' kon gaan en die ook daadwerkelijk veranderingen tot stand hebben gebracht. 

 

Jan-Arie

Alles past als een puzzel in elkaar. Wat heb jij dit intelligent opgezet Nicky. Wow! Jij krijgt het voor elkaar om het zó uit te leggen dat het eenvoudig wordt. En door de herhaling wordt het steeds meer van mij. Precies zoals je zei!

Wil je meer testimonials lezen?

Klik dan HIER

Deze cursus is te volgen vanaf je PC, je tablet of je telefoon. 

bottom of page