top of page
Innerlijk kompas workshop.jpeg

Stem je af
op je innerlijke kompas

Online Dagworkshop

Soms zijn er momenten in je leven die nét dat beetje extra van je vragen. Je gaat in de overlevingsstand en raakt onbedoeld uit de verbinding met je innerlijke kompas. Op het moment dat we onze eigen energie niet meer volgen, gaat de wereld om ons heen ons tegenstaan. Het leven begint ons tegen te werken. We raken uit de flow. 

 

Als je uit je natuurlijk flow bent geraakt, dan voel je dat. Je voelt dat je niet meer jezelf bent. En dat is ook zo! Dit vertelt je letterlijk dat je niet meer je eigen energie volgt maar de energie van de wereld om je heen. Je gedrag komt voort uit dat wat je is geleerd, of dat wat je bent gaan geloven, terwijl dat niet is wie je bent.

 

Om een vervullend leven te leiden dat voortkomt uit je innerlijke drijfveren, is het nodig om alle energie die jouw levensgeluk saboteert los te koppelen. 

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je dat doet.

Saboterende energie:

✔️ Saboterende energie is in beginsel energie 'van anderen' Je hebt het ooit aangereikt gekregen.en vervolgens aangenomen als waarheid. Nu leeft deze waarheid IN JOU terwijl het je niet dient en soms zelfs pijn bezorgt. Het belemmert je in je levensvrijheid en ondermijnt daarmee je levensgeluk.

 

✔️ Een saboterende waarheid is dus een waarheid die in je leeft, maar die niet waar is voor jou. Het bevindt zich als een dissonant in je energie waardoor je energie niet meer vrij stroomt. Dit heeft gevolgen voor je leven: Levensdoelen worden niet bereikt, belangrijke keuzes worden uitgesteld. Je voelt je geremd, gefrustreerd en beperkt.

 

✔️ Een belangrijk gevolg van saboterende energie is dat je ongemerkt afhankelijk wordt van anderen. Op zich is dit ook logisch. Je bent uit de verbinding met je eigen kompas dus ga je nóg meer zoeken naar leiding buiten jezelf. Dit wordt een vicieuze cirkel waar je steeds weer én steeds méér teleurgesteld kan raken in de wereld om je heen. Het is dus super belangrijk dat je je eigen innerlijke leiding weer vindt, zodat je je los kan koppelen van de mensen om je heen.

Dit doet het met je:

✔️ Je voelt je al een tijdje niet meer helemaal jezelf. Waar is al je energie gebleven? Het lijkt wel of iedereen  energie van je aftapt. Je snakt naar meer levensvreugde.

 

✔️ Er zit zoveel (meer) in je maar het komt er niet uit. Het lijkt wel of je leven je tegenwerkt.

 

✔️ Je wil heel graag een nieuwe start maken, met een schone lei beginnen óf een innerlijke verandering aangaan, maar je weet niet goed hoe je dit aan moet pakken.

 

✔️ Iets in je leven (je familie, je verleden, je gedachten. je lichaam, je partner, je baan, je vriendschap) is zó problematisch (geworden) dat het alle energie uit je weg zuigt. Je weet echt niet meer wat je moet doen om het op te lossen.

 

✔️ Je hebt een diep gekoesterde wens die je al heel lang in vervulling wilt laten komen, maar je voelt dat je jezelf hierin blokkeert.

Innerlijk kompas workshop.jpeg

Workshop: Het Innerlijk Kompas

✔️ Deze workshop is cursusonderdeel 2 van het Super Soul Jaartraject.

✔️ Je kunt direct starten. Zodra je je aanmeldt ontvang je de inloggegevens en kun je meteen beginnen.

Ik doe mee!

bottom of page