top of page
Leiderschap over je leven - innerlijke leiding.jpg

De Bevrijding

Workshop

Deze workshop staat helemaal in het teken van het doorbreken van zelf saboterende patronen. Bewustwording 'at it's best'! We hebben één duidelijk doel voor ogen en dat is om onbewuste patronen te:

✔️ Herkennen;

✔️ en om te zetten in vrijheid!

 

Je kunt je niet voorstellen hoeveel kilo's energetische balast we op deze dag overboord gaan gooien. We krijgen de gelegenheid om onze zielsmissie duidelijk voor ogen te krijgen én te formulieren (d.m.v. een krachtige affirmatie), zodat we onze zielsmissie kunnen gaan volgen zónder voorwaarden en zónder beperkingen. 

Leiderschap over je leven - innerlijke leiding.jpg

Workshop: De Bevrijding

✔️ Deze workshop is cursusonderdeel 3 van het Super Soul Jaartraject.

✔️ Je kunt direct starten. Zodra je je aanmeldt ontvang je de inloggegevens en kun je meteen beginnen.

NickyVerbeek

Dat dit een super 'Boost' is voor jouw bewustzijn, kan ik je nu alvast verklappen. Ik houd me niet in en geef je informatie die je ongelooflijk diepe inzichten gaat geven in de werking van jouw energie.

Ik leer je hoe bewustzijn met je communiceert én hoe je je hierop kunt afstemmen. Je breekt vrij uit de gedachten die je beperken en samen leggen we een geheel nieuwe gedachtestroom aan om te volgen. We creëren een nieuwe waarheid en laten de oude los.

Aan het einde van deze workshop heb je een volledig inzicht in jouw unieke veld van creatie én een praktische handleiding, die je de rest van je leven zal kunnen inzetten in dienst van jouw steeds veranderende levensstroom. 

Nicky Verbeek

Ik doe mee!

bottom of page