top of page

Jezelf Gelukkig maken

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2023

“Wanneer je afgestemd bent op op de verwachting van geluk, dan ben je in de perfecte frequentie om geluk te ontvangen”
Jij en ik hebben iets met elkaar gemeen, en dat is dat we beiden de innerlijke drang voelen om gelukkig te willen zijn. Als we ongelukkig zijn dan willen we niets liever dan gelukkig worden. Geluk voelt als onze diepste natuur en tegelijkertijd (of eigenlijk juist daarom) is het onze drijfveer.


We zoeken steeds naar het ‘juiste gevoel’


We zoeken naar het ‘gelukkige gevoel’. Dit is een natuurlijke impuls. Het klopt, net als ons hart. Je kunt het voelen wanneer je enthousiast bent om iets te gaan doen of te krijgen. Je voelt het wanneer je in blijde verwachting bent van iets of iemand. Daar is het steeds.


Ken je het? Kun je het nu gewaarworden in jezelf? Het is namelijk overal. Overal waar jij bent. Wanneer je er maar op afstemt.


In deze openhartige en verwachtingsvolle frequentie zitten is namelijk simpelweg wat ons (al) gelukkig maakt, dit is wat het ‘doet’. En wanneer we ons verwachtingsvol voelen maken we precies de juiste keuzes, om geluk ons te laten vinden.


Dit betekent: Wanneer je afgestemd bent op op de verwachting van geluk, want dát is de enige echte frequentie van geluk, dán ben je in de frequentie om geluk te ontvangen. Je bent ontvankelijk en beschikbaar voor geluk. En laat dat nu het enige zijn wat geluk nodig heeft van jou!


Waar het om gaat is dus jouw uitgangspunt, jouw kijk, jouw gevoel, jouw verwachting. Voel eens even. Sta je open voor geluk? Heb je zin in geluk? Geloof jij in geluk? Gun jij jezelf geluk?


De verbinding met jezelf is het zaadje voor jouw creatie


Gun jezelf de gelegenheid om de ultieme en alles veranderende innerlijke transformatie aan te gaan. Ontwikkel je innerlijke leider zodat je onafhankelijk kunt gaan creëren vanuit je eigen vrije hart.


Aan het roer staan van je eigen leven. Onafhankelijk en vrij om keuzes te maken vanuit de juiste frequentie. Korte metten maken met onzekerheden, controle, afhankelijkheid van anderen en jezelf afleiden met het zoeken naar schijnzekerheden. Maar vooral: voor eens en altijd afrekenen met die specifieke beperkende gedachten die je je hele leven al met je meedraagt en die je leven nog stééds onderdrukken. Want deze gedachten staan op onbewust niveau jouw ware levensgeluk nog steeds in de weg.


Kun jij de volgende vragen met ja beantwoorden?

  • Ben je helemaal klaar met je onmachtig, zinloos en futloos voelen?

  • Heb je geen zin meer om elke keer weer zoveel moeite te moeten doen voor wat je wil (bereiken)?

  • Wil je je niet langer laten tegenhouden door je angsten, onzekerheden en eeuwige twijfels?

  • Ben je klaar met je verslaving (of dit nu eten is of drinken, roken, kopen óf liefde, want dit is allemaal nog steeds zoeken, zoeken, zoeken, naar geluk!)

Wil je:

  • Ontdekken wat je ECHT wil en je daar heel gericht op leren afstemmen?

  • Weten wat je moet doen om te creëren wat je ECHT wil?

  • Uit het vicieuze cirkeltje van voorwaarden en beperking stappen en je weer onafhankelijk en sterk voelen?

  • Jouw ware zelf vrijlaten en aan de wereld laten zien?

Wil je simpelweg (weer) zielsgelukkig worden?


Breek vrij uit het onbewuste cirkeltje van voorwaarden en beperking en maak kennis met de onbegrensde overvloed die aan de bron staat van jouw scheppende kracht.

Jouw mooiste leven wacht op jou. Ga aan de bron staan en geef het jouw toestemming.


❤️


Nicky


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page