top of page

In Verbinding (mini cursus)

Bijgewerkt op: 7 aug. 2023


Zo binnen zo buiten!


De verbinding die jij aangaat met de wereld om je heen (en dus met alles en iedereen daarin) is het resultaat van de verbinding die je hebt met jezelf. Hoe jij verbonden bent met jezelf toont zich aan je via je universum. Het toont zich in de ervaringen die je opdoet in de relaties met de mensen om je heen.


Alle Verbindingen die je maakt hebben één en dezelfde oorsprong, en dat is de verbinding met jezelf. Hoe jij innerlijk in verbinding bent met alle aspecten die er IN je leven, zo zullen je verbindingen zijn met alle aspecten die je buiten je zult tegenkomen.


Kom je in conflict met specifieke mensen, karakters of eigenschappen? Keer dan naar binnen en reset jouw innerlijke verbinding ermee. Want in jou ligt de oorsprong. Jij bent de bron van al jouw verbindingen.


In alignment


Het is de bedoeling dat je in eenheid verkeert met jezelf en dat je relatie met jezelf in harmonie is, gebaseerd op vertrouwen. Je bent dan 'in alignment' - in volledige overeenstemming met wie je bent. Op het moment dat je niet 'in alignment' bent met jezelf zal dit zich aan je tonen via de wereld om je heen.

je ziet en ervaart dingen of mensen die je afwijst. Hun eigenschappen of gedrag staat je niet aan. Dit zegt niets over de ander of het andere, dit vertelt je HOE deze eigenschap of dit gedrag IN jou gekenmerkt is. Als iets 'negatiefs'. Iets dat je kan benadelen. iets dat je beperkt, Iets dat je af wil wijzen, je WIL het niet.

Voelt een relatie (met wie of wat dan ook) beperkt, in gebreke van 'iets' of beperkend? Dan vertelt dit je dat jij hier nog het licht van bewustzijn op wilt zetten. Hier geloof jij namelijk nog in de beperking die je ziet. Hier ben JIJ nog niet bewust van bewustzijn. Hier ben jij nog niet bewust van de werkelijkheid over jezelf.


Vertrouwen in jezelf is vertrouwen in overvloed


Alles wat je niet in jezelf hebt ontwikkeld vanuit bewustzijn - omdat je er nog niet voor bent geopend vanuit vertrouwen - zal zich aan je tonen als een beperking of een gebrek binnen de verbinding die je hebt met een ander. Je wordt afhankelijk en gaat de ander 'manipuleren' om te doen of jou te geven wat jij voelt dat er aan ontbreekt. Je relaties worden gevuld met de armoede die een rechtstreekse reflectie is van jouw eigen persoonlijke waarheid, en zal je nooit de vervulling geven die je voelt dat er KAN zijn.


Heling


Keer naar binnen, stem je af op wat KAN zijn, stem je af op wie JIJ kan zijn - wie jij WIL zijn - en heel al je relaties door de heling van binnenuit te laten plaatsvinden.


Ik heb een mooie videoserie gemaakt, helemaal in het teken van dit onderwerp. Ga er maar lekker voor zitten, want hier komt bijna 2 uur aan kijkplezier aan!


1) In 'Alignment'2) "Manipuleren"


3) "Gaslighting en Narcisme"


4) "Pesten"


5) "Heling van binnenuit"


Ik hoop dat ik je hiermee weer nieuwe inzichten heb gegeven in jouw verbinding met jouw bron en dat het je aanmoedigt om de relatie met jouw bron opnieuw stevig aan te halen.


Liefs,

Nicky199 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page