top of page

Vraag & antwoord  over "De Verbinding"

Wanneer kan ik beginnen?

Wanneer je wil! Zodra je betaling is afgerond ontvang je de inloggegevens per mail. Ook ontvang je van mij een uitgebreide startmail met alle informatie die je nodig hebt om goed van start te gaan met de eerste module. De vijf volgende modules komen achtereenvolgens elke 4 weken vrij. Vanaf het moment dat een module geopend is heb je hier een heel jaar onbeperkt de toegang toe.

Hoeveel tijd vraagt het om een module (1 maand) goed te verwerken?

Ik heb de modules zó in elkaar gezet dat het voor jou zo weinig mogelijk tijd en energie (en al helemaal geen moeite) zal kosten om de informatie te verwerken. Het is dan ook zonder enige twijfel 'te doen' naast een fulltime baan. Dit traject vraagt namelijk geen enkele ‘prestatie’ van jou. Het is precies andersom. Wel zet ik je aan om jezelf en je leven in een totaal ander licht te gaan zien middels hele directe zelfonderzoek vragen en oefeningen. En dit brengt (vanzelf!) hele mooie innerlijke transformatie processen op gang, die vervolgens je volledige buitenwereld (je leven, je wereld - en hoe je het ervaart) zal veranderen. Want: zo binnen, zo buiten! Het is mijn ervaring dat hoe minder moeite je doet om de informatie te integreren, des te sneller en beter de informatie daadwerkelijk kán integreren

Kan ik mij alvast voorbereiden op het programma?

Mijn boek Draaien naar de bron biedt een hele waardevolle voorbereiding op het programma. Ook kun je je opgeven voor het online programma (ontwaken). Dit biedt je een hele uitgebreide en vooral praktische voorbereiding. Ik wil wel graag benadrukken dat hoe minder je dit traject als ‘moeilijk’ of als een ‘prestatie' ziet en aangaat als een ‘opdracht’ - des te opener (want: meer ontspannen) zal je zijn t.o.v. de informatie. Het ís niet moeilijk, je kunt het wel moeilijk ‘maken’. Mijn advies is om dat dus gewoon niet te doen. Bovendien is de informatie die je tot je krijgt zó direct en helder, dat er geen speld tussen te krijgen is (daar zal je dan echt moeite voor moeten doen!).

Kan ik tijdens dit traject ook privé begeleiding krijgen?

Ja, je kunt altijd een privé traject met mij inplannen. Het beste moment hiervoor is rond module 5. Je hebt dan voldoende kennis opgedaan om je goed te kunnen voorbereiden om zoveel mogelijk uit ons gesprek te halen. Klik HIER om privé begeleiding in te plannen.

Wat is het verschil tussen dit programma en het programma De Verbinding?

De twee programma’s zijn heel verschillend en er zit dus geen overlap in.
De Verschuiving is erop gericht om je innerlijke houding ten opzichte van de wereld om je heen te openen. Het verruimt je blik en maakt je beschikbaar om alles te voelen zoals het tot je komt. Je leert je weerstand neer te leggen. Dit programma is 'for life' en daarom ideaal om steeds op te kunnen terugvallen wanneer je voelt dat je uit balans bent geraakt. Het zal je weer terug naar binnen brengen en je weer op je eigen bron laten afstemmen. Wanneer je afgestemd bent op je eigen bron, dan kun je (pas echt) open staan voor de wereld om je heen (want jij bent dat).
Het traject van De Verbinding gaat weer een stuk verder. Hierin leren we hoe we onze energie bewust kunnen inzetten om het leven te creëren dat ons blij maakt: Je leert alle facetten van bewuste creatie. Dit is echt een enorm uitgebreid programma, ook weer met een duidelijke route.
Dus: De Verschuiving is er om te ontwaken en je vrijheid te vinden in elke situatie en elke ervaring. De Verbinding is er om de regie over je leven in eigen handen te nemen, je diepere drijfveren te volgen én waar te maken. De meeste mensen volgen eerst De Verschuiving en daarna De Verbinding en dit is een vrij logische volgorde.

Zit jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag via het Contact Formulier!

bottom of page